Villkor

Allmänna villkor

Pris och Betalning
Alla priser är angivna inklusive moms om inte annat anges. Betalning görs med bank/konto. Betalning med bank/konto sker via Klarna. När betalning görs med betalkort reserveras totalbeloppet vid orderläggningen. Beloppet debiteras ditt konto under leveransdagen. Det kan i vissa fall ta upp till 7 bankdagar innan din bank registrerat köpet på ditt konto. Det kan i vissa fall dröja upp till 7 bankdagar innan banken noterar detta och att reservationen försvinner helt från ditt konto. 

Leverans
Leveransen av dina varor sker, om ej annat anges, inom 5 arbetsdagar. Fraktkostnaden för paket är 58 kr, Dundersås använder sig av PostNord.

Ångerrätt
Som kund hos Dundersås har du rätt att frånträda köpeavtalet (utnyttja din ångerrätt) inom 14 dagar från den dag du tar emot varan, eller väsentlig del av den. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan är i väsentligen oförändrat skick. För att utnyttja din ångerrätt är det tillräckligt att du skickar ett meddelande till oss (till exempel per brev eller e­post) om att du vill utnyttja ångerrätten eller att du skickar tillbaka varan före fristens utgång.

Meddelande om att du vill utnyttja ångerrätten skickas till:
info@dundersås.se eller
Noise and Flavors AB
Festekullevägen 7
43992 Onsala

Om det inte är fel på den levererade varan och du utnyttjar din ångerrätt måste du betala kostnaden för att skicka tillbaka varan. Återbetalning för varan kommer att ske till dig senast inom 30 dagar från det att Dundersås tagit emot den returnerade varan.

Ändring och avbokning av order
Kontakta oss omgående
info@dundersås.se eller
Noise and Flavors AB
Festekullevägen 7
43992 Onsala